Δήλωση του Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει: “Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ολοκληρώνεται μια μακρά και επίμοχθη προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η οποία τις δύο τελευταίες σχολικές χρονιές, επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα από την πανδημία και τα αναγκαστικά μέτρα της αντιμετώπισής της. Το βάρος αυτής της απαιτητικής προσπάθειας είχαν και οι γονείς των υποψηφίων, που συμπαραστάθηκαν –και με κάθε τρόπο συνέβαλαν– στην προετοιμασία των παιδιών τους.

Η ένταξη των τελειοφοίτων των Λυκείων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, στις Σχολές της επιλογής τους, ασφαλώς θα αποτελέσει δικαίωση της διαδρομής πουπροηγήθηκε, και αναμφίβολα, έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορείατους. Αλλά και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τουςαυτή τη φορά, ας γνωρίζουν ότι για την κατάκτηση των στόχων τους, θα τους δοθούνπολλές άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Η δοκιμασία των επικείμενων Εξετάσεωνείναι σημαντική, δεν είναι όμως καθοριστική για την ζωή τους.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.