Στο επόμενο 10ήμερο οι εξελίξεις στον ΠΟΑ με Ανδρουλάκη

Το… μέλλον της συνεργασίας τους με τον Αντώνη Ανδρουλάκη, θα είναι το πρώτο και κύριο θέμα συζήτησης του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΑ μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ήδη στον ΠΟΑ πραγματοποιούνται διαβουλεύσεις αναφορικά με τον ορισμό του συμβουλίου και αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί σε αυτό και ο ίδιος ο προπονητής.

Ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους διοικούντες για την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, ενώ θα κληθεί να καταθέσει και τις εκθέσεις του όσο αναφορά την χρονιά γενικότερα, ενώ θα γίνει λεπτομερέστατη συζήτηση σχετικά με το τι πήγε σωστά και τι όχι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο αρχικός στόχος του ΠΟΑ, ήταν η 4άδα, κάτι που ουσιαστικά επετεύχθη, όμως κατά τη διάρκεια της σεζόν, λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κρίθηκε υλοποιήσιμος ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης και έγινε αναπροσαρμογή στόχων, ένας στόχος όμως που δεν επετεύχθη.

Στον ΠΟΑ κρατούν «κλειστά χαρτιά» για το μέλλον του νεαρού τεχνικού και προβλέψεις στη δεδομένη στιγμή δεν χωρούν, ενώ η όποια απόφαση παρθεί, συνέχισης ή όχι της συνεργασίας τους, αυτό θα οριστικοποιηθεί μετά την συνάντηση που θα έχουν διοικούντες-Ανδρουλάκης.

Όσο αναφορά τώρα τους ποδοσφαιριστές, για την ιδιαίτερη πατρίδα του αποχώρησε ο Γκελοσάνι, που τη νέα χρονιά ενδεχομένως και να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, κάτι που εφόσον συμβεί, δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΟΑ, αν και δεν έχει μέχρι στιγμής ξεκαθαρίσει το «τοπίο».

Άπαντες θα αναμένουν στο «ακουστικό» τους, με την διοίκηση να επιθυμεί να κλείσει πρώτο το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια, σε συνεργασία μαζί του, θα προχωρήσει και τον σχεδιασμό, βάσει των στόχων που θα θέσουν απο κοινού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.