Συναντήθηκαν με τον Ν. Συριγωνάκη στη Θέρισο για το γήπεδο

Την Πέμπτη (10/06) ο Γενικός Γραμματέας της Θερίσου, Γιώργος Τσιγγένης, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Συριγωνάκη, όπου συζήτησαν το θέμα που απασχολεί το σωματείο, το θέμα το γηπέδου.

Εδώ και πολλά χρόνια, ένα από τα κύρια θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της Θερίσου, είναι το γήπεδο, καθώς από το 1978 έως και σήμερα, αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου και δεν έχει δικό της γήπεδο.

Ο Νίκος Συριγωνάκης, δεσμεύτηκε στον Γενικό Γραμματέα της ομάδας, πως μόλις βρεθεί ο χώρος, θα στηρίξει την προσπάθεια για το γήπεδο που επιθυμούν διακαώς στη Θέρισο! Το σωματείο της Θερίσου ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Θερίσου, αναφέρει: «Χθες Πέμπτη 10/6 ο Γενικός γραμματέας του ΑΟ Θερίσου Γιώργος Τσιγγένης μετά από προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, κύριο Νίκο Συριγωνάκη συζήτησαν, τι άλλο από το μείζον θέμα που απασχολεί την ομάδα μας. Τη στέγαση της (γήπεδο).

Όπως γνωρίζουμε από το 1978 η ομάδα του προαστίου της Θερίσου αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα του νόμου μας. Ένα προάστιο που υπολογίζεται περίπου 40.000 κατοίκους και δυστυχώς είναι το μοναδικό το οποίο δεν έχει δικό του γήπεδο.

Έπειτα από μια εποικοδομητική συζήτηση, μας διαβεβαίωσε ότι μόλις βρεθεί ο χώρος δεσμεύεται να μας στηρίξει στην προσπάθεια μας. Όποτε αρμόδιος πλέον είναι ο δήμος όπου της επόμενες ημέρες θα έχουμε επιπλέον επαφές για να βρεθεί χώρος όπου θα εγκατασταθούμε άμεσα.

Με την σειρά μας ευχαριστούμε τον κύριο Συριγωνάκη και την Περιφέρεια Ηρακλείου που για ακόμα μια φορά στέκεται στο πλευρό μας και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε αποτελέσματα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.