Ξεκινούν μέσα στη χρόνια οι εργασίες στο γήπεδο του Μοχού!

Σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημοτικό γήπεδο Μοχού, με θέμα την αναμόρφωση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης Νίκος καθώς μέλη και μηχανική της περιφέρειας, το Δ.Σ ΜΟΧΟΥ καθώς και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου κύριος Καλαϊτζάκης Μανώλης , Αναστασάκης Νίκος, ΑνυφαντΆκης Μανώλης,ο πρόεδρος της κοινότητας Πλατάκης Αδάμ και η πρώην πρόεδρος της κοινωφελούς επιχειρήσεις κυρία Πλευράκη Δέσποινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μοχού αναφέρει:  «Συνάντηση σήμερα το μεσημέρι είχε η διοίκηση του Α.Σ. ΜΟΧΟΥ στο δημοτικό γήπεδο ΜΟΧΟΥ που είχε ως θέμα την αναμόρφωση του αγωνιστικού χώρου και εγκαταστάσεων του γηπεδου.

Παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κύριος Συριγωνάκης Νίκος καθώς μέλη και μηχανική της περιφέρειας. Παρών ήταν το Δ.Σ ΜΟΧΟΥ καθώς και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου κύριος Καλαϊτζάκης Μανώλης , Αναστασάκης Νίκος,ανυφαντακης Μανώλης,ο πρόεδρος της κοινότητας Πλατάκης Αδάμ και η πρώην πρόεδρος της κοινωφελούς επιχειρήσεις κυρία Πλευράκη Δέσποινα.

Εφοσον όλα πάνε καλά τα έργα στο γήπεδο θα ξεκινήσουν εντός του έτους όπου το έργο θα ξεπεράσει τα 170.00 ευρώ. Η διοίκηση του Μοχού νιώθει ικανοποίηση που το όραμα της παίρνει σάρκα και οστά…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.