ΠΑΝΟΜ: Στόχος της διοίκησης η επιστροφή της οικογένειας Τζιράκη στην ομάδα

Τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχουν ξεκινήσει ήδη στον ΠΑΝΟΜ με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” σχεδιάζουν τη νέα χρονιά θέλοντας μετά την δημιουργία εξαιρετικών εγκαταστάσεων να φτιάξουν και μια ομάδα που θα μπορέσει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Grandsport.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι του ΠΑΝΟΜ σχεδιάζουν συναντήσεις με παράγοντες που είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με την ομάδα όπως είναι η οικογένεια Τζιράκη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση αυτή.

Παράλληλα στον ΠΑΝΟΜ “τρέχουν” και το θέμα του βοηθητικού γηπέδου, προκειμένου η ομάδα αλλά και οι ακαδημίες να προπονούνται εκεί και να μην ταλαιπωρείται ο τάπητας της φυσικής έδρας.

Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” με την επιστροφή του Γιάννη Κουλούρα αλλά και των επτά ποδοσφαιριστών που δόθηκαν δανεικοί στη Νεάπολη καταφέρνοντας το… θαύμα και την παραμονή στην κατηγορία, θα ξεκινήσουν και οι ανανεώσεις αλλά και οι συζητήσεις για μεταγραφικούς στόχους.

Όλα στην ομάδα των Μαλίων κυλάνε σωστά και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.