Πόρος: Θετικό κλίμα για παραμονή Σκέντζου – Σε πρώτο πλάνο το γηπεδικό

Η χρονιά για τον Πόρο έκλεισε θετικά το απόγευμα της Κυριακής στο Ατσαλένιο και άπαντες στους “μπλε” στρέφουν την προσοχή τους ήδη στην επόμενη χρονιά.

Οι “μπλε” κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία κερδίζοντας την Δαμάστα με 2-1 και πλέον αναμένεται να κάνουν μερικές ακόμα προπονήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί και επίσημα η σεζόν.

Παρόλα αυτά οι ιθύνοντες της ομάδας τρέχουν ήδη τον σχεδιασμό του σωματείου για τη νέα αγωνιστική χρονιά βάζοντας πρωταρχικό στόχο το θέμα προπονητή. Οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι θετικές στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους και για την επόμενη χρονιά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχει η συνάντηση Γιάννη Ασσαριωτάκη και Ανδρέα Σκέντζου προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα αυτό.

Παράλληλα στον Πόρο έχουν βάλει σε πρώτο πλάνο το γηπεδικό το οποίο φέτος δεν βοηθούσε την ομάδα αφού έκανε προπονήσεις σε άλλο γήπεδο και αλλού έδινε τους αγώνες της. Οι ιθύνοντες των “μπλε” ζητούν από την τοπική κοινωνία να κοιτάξει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και τα άλλα σωματεία της περιοχής, αφού στόχος τους είναι να φέρουν τα… πιτσιρίκια κοντά στον αθλητισμό.

Στον Πόρο κοιτάζουν την διευκόλυνση όλων των ομάδων της περιοχής για ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον τόσο για τα σωματεία όσο και για τα νεαρά παιδιά και θέλουν τη νέα σεζόν να υπάρχει μια καλύτερη λύση με την βοήθεια της κοινωνίας.