Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΑΟΑΝ, άμεσα επαφές με παίκτες και Σουργιά!

Άμεσα τρέχουν οι εξελίξεις στον ΑΟΑΝ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, κινούνται γύρω από τις επερχόμενες εκλογές στις 20 Ιουνίου, με τη συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ. να έχει δείξει διάθεση να παραμείνει στο συμβούλιο και τη νέα χρονιά, ενώ ήδη έχουν υπάρξει επαφές με ανθρώπους της περιοχής, ούτως ώστε να πλαισιώσουν διοικητικά την ομάδα και ο ΑΟΑΝ να είναι και πάλι δυνατός σε όλα τα επίπεδα και τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Πρόθεση της διοίκησης είναι η παραμονή του τεχνικού της ομάδας Νίκου Σουργιά καθώς άπαντες στην ομάδα τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού και το έργο του αναγνωρίζεται από τους διοικούντες την ομάδα! Έτσι πρώτο μέλημα των ανθρώπων του ΑΟΑΝ είναι η παραμονή του Νίκου Σουργιά και κινούνται γύρω από αυτό το ζήτημα.

Παράλληλα υπάρχει διάθεση προκειμένου το ρόστερ να παραμείνει ως έχει και τη νέα σεζόν στο 100%, με κάποιες προσθήκες ούτως ώστε ο ΑΟΑΝ να πρωταγωνιστεί κα τη νέα χρονιά.

Άλλωστε η ομάδα του Αγίου Νικολάου, μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι στο φετινό ρόστερ βρίσκονταν και είχαν μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας όπως οι Τσανάι, Πιθαρούλης, Σγουρός, Μαρκάκης, Μαυρής, Πάγια, Κουναλάκης και Τσάγκας μεταξύ άλλων.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι εξελίξεις στον ΑΟΑΝ τρέχουν με τους διοικούντες την ομάδα να σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα και όπως χαρακτηριστικά έχει αναφερθεί μέσα στη διάρκεια της χρονιάς «Ο ΑΟΑΝ έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως επιτάσσει η ιστορία του».