Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Γιώργος Πετράκης!

Ένα χρόνο μετά την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 33χρονου γιου του, Γιώργου.

Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας υπέγραψε ο Γιώργος Πετράκης. Ο 33χρονος προπονητής ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο, ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του πατέρα του, Γιάννη.

Έτσι ο πρώην προπονητής του ΑΟΤ και του Ηροδότου μεταξύ άλλων θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, μετά το πέρασμά του από το Λουξεμβούργο και την Ζένες Ες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 33χρονο Ελλαδίτη προπονητή κ. Γιώργο Πετράκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.  Ο κ. Πετράκης τη χρονιά που μας πέρασε βρισκόταν στον πάγκο της Jeunesse Esch (Λουξεμβούργο), ενώ στο πρόσφατο παρελθόν εργάστηκε σε Λαμία, Α.Ε. Καραισκάκης και Α.Ο. Χανίων.

Καλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο Πετράκη στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία!».