Ο Κώστας Φασουλάκης νέος πρόεδρος του οργανισμού «Δαίδαλος ΑΕ»

Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και θετική ψήφο των Δημάρχων-μελών του Δ.Σ., ο Κώστας Φασουλάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του αναπτυξιακού Οργανισμού «Δαίδαλος ΑΕ».

Ο ίδιος μάλιστα με ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη για την πρότασή του αλλά και τους Δημάρχους για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: «Ύστερα από την πρόταση του Περιφερειάρχη και την θετική ψήφο των Δημάρχων- μελών του Δ.Σ, εξελέγην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.», που αποτελεί τον πρώτο αναπτυξιακό οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη.

Ευχαριστώ θερμά, πρώτα τον Σταύρο Αρναουτάκη κι έπειτα το σύνολο των Δημάρχων των συμμετεχόντων Δήμων,  για την έμπρακτη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Με χαρά και συγκίνηση υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου ο νέος αυτός οργανισμός να  αποτελέσει πραγματικό αναπτυξιακό εργαλείο για την Κρήτη μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.