Το σχόλιο του Κατσικοκέρη για το φινάλε της σεζόν

Ήτα από τους απόλυτους πρωταγωνιστές στην φετινή χρονιά του Γιούχτα που κατάφερε να παραμείνει με ευκολία στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Νίκο Κατσικοκέρη. Ο έμπειρος φορ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Γιούχτα την φετινή χρονιά οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έκανε τον απολογισμό του για την φετινή χρονιά, αφιερώνοντας τα πάντα στην οικογένεια του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  “Τελευταίος αγώνας σήμερα, ολοκληρώθηκε μια χρονιά μέσα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες, χωρίς όμως να μας στερήσει την χαρά και την ομορφιά για αυτό που αγαπάμε !! Με αξιοπρέπεια σεβασμό και ψυχή η ομάδα έδειξε για άλλη μια φορά στην ιστορία της τι αξίζει στην κατηγορία, περήφανος που έγινα μέλος της 🟢⚪️ . Όλα τα οφείλω σε αυτούς που κρατώ αγκαλιά ❤️ που ήταν και θα είναι πάντα δίπλα μου να με στηρίζουν και να με αγαπούν , τους τα αφιερώνω και χρωστάω όλα και θα δίνω τα πάντα για να τους έχω περήφανους ⚽️❤️ ! Έπεται συνέχεια 🙋🏼‍♂️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️”.