Α. Κοκκαλάς: «Στο παιχνίδι με την Νεάπολη θα πάμε φυσικά μόνο για την νίκη»

Για τον τελικό με τη Νεάπολη μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού Αντώνης Κοκκαλάς ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε: «Ένα ματς ξεκινάει στο 1’ και ολοκληρώνεται με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οπότε πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος μέχρι να ακουστεί αυτό. Ελπίζω αυτό να συμβεί και στην Νεάπολη και η ομάδα να έχει ένα όμορφο καλοκαίρι με υγεία πάντα. Να γίνει ακόμη καλύτερη και να πάρει αυτό που της αξίζει την νέα χρονιά».

Στο παιχνίδι με την Νεάπολη θα πάμε φυσικά μόνο και μόνο για την νίκη. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη τις περισσότερες φορές δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα όλη την εβδομάδα δούλεψε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της Νεάπολης, με σοβαρότητα και πειθαρχία, έτσι ώστε να πάμε εκεί και να δώσουμε το 100% σαν ομάδα, αλλά και ο καθένας ατομικά και να φύγουμε με την νίκη. Ξέρουμε ότι η αντίπαλος μας θέλει μόνο την νίκη για την παραμονή της και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εντός και εκτός γηπέδου, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τον Νομό Ρεθύμνου στην Γ’ Εθνική.

ADVERTISING

 Γιατί δυστυχώς τα αποτελέσματα και οι καταστάσεις δεν βοήθησαν τις άλλες δύο ομάδες του Ρεθύμνου να «σώσουν» την κατηγορία, αλλά φυσικά και εμάς που ξεκινήσαμε πολύ θετικά την χρονιά και παίζουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία της ομάδας. Το κλίμα στην ομάδα μετά και την επιστροφή όλων των συμπαικτών μου, αλλά και τις τελευταίες νίκες είναι πολύ καλό. Οι νίκες αυτές μας έφεραν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και αυτές είναι που μας δείχνουν τον «δρόμο» και για την αυριανή αναμέτρηση».