Σε αναζήτηση…αντιπάλου για φιλικό ο Ηρόδοτος!

Ο Ηρόδοτος είναι πρωταθλητής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη ΣΥΝΚΑ και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό, ούτως ώστε οι «κυανόλευκοι» να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα στην έναρξη των αγώνων μπαράζ για την άνοδο.

Μπορεί ο 10ος όμιλος να ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 6 Ιουνίου, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και στους υπόλοιπους ομίλους με αποτέλεσμα να μην ακόμη ακριβείς οι ημερομηνίες της έναρξης των μπαράζ.

Για το λόγο αυτό στον Ηρόδοτο βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλική αναμέτρηση ούτως ώστε να μην υπάρξει αγωνιστική απραξία και οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη των μπαράζ.

Παράλληλα στο φιλικό αναμένεται να γίνει και η… απονομή στον πρωταθλητή Ηρόδοτο, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες οι…ενεργές ομάδες.

Παρά τις όποιες δυσκολίες ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θα το «κυνηγήσουν» όσο μπορούν και ευελπιστούν πως στο τέλος θα βρεθεί λύση για την διεξαγωγή του φιλικού.

Υπενθυμίζουμε πως όσο αναφορά τους πιθανούς αντιπάλους στους αγώνες μπαράζ μέχρι στιγμής είναι σίγουροι μόνο η Κηφισιά και ο…Πανιώνιος καθώς στον 8ο όμιλο η μάχη θα κριθεί μεταξύ Θύελλας Ραφήνας και Αιολικού. Από την άλλη ο 9ος είναι ο πιο…ρευστός όμιλος με 7 ομάδες να παλεύουν σε απόσταση αναπνοής… Μέχρι στιγμής στην κορυφή είναι ο Παναιγιάλειος αλλά η κατάσταση έχει αρκετό ζουμί ακόμη…