Πανέτοιμος για την τελευταία «μάχη» της χρονιάς

Την τελευταία «μάχη» της χρονιάς, θα δώσει ο ΠΟΑ αύριο, με αντίπαλο τον Αλμυρό, σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με το έξτρα κίνητρο του γοήτρου, καθώς αναμφίβολα, πάντα ένα Ηρακλειώτικο ντέρμπι, δίνει ένα παραπάνω κίνητρο σε όλους.

Ο ΠΟΑ ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί τη προετοιμασία του, χωρίς προβλήματα, με τον Αντώνη Ανδρουλάκη να έχει την… τύχη να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Κώστα Καλαϊτζάκη που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν θα αγωνιστεί προληπτικά, κάτι που του επιτρέπει να καταρτήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, που θέλει τη νίκη, καθώς σε περίπτωση νίκης του και στραβοπατήματος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, θα μπορέσει να σκαρφαλώσει στη 4η θέση.

Οι Ατσαλενιώτες, θα υποβληθούν μέσα στην ημέρα στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματά τους αλλά και η αποστολή, στην οποία μέχρι στιγμής, έχουν συμπεριληφθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Στον ΠΟΑ, μπορεί να μην κατάφεραν να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο της 1ης θέσης, όμως επιθυμούν διακαώς να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη φετινή χρονιά, μία χρονιά που παρ’ ότι έμειναν εκτός στόχων, είχε και τα θετικά της, όπως η απόδοση της ομάδας, ενώ με εξαίρεση κάποια παιχνίδια που «πέταξαν» τους βαθμούς, στα «μεγάλα» ήταν αυτοί που έπρεπε, κερδίζοντας τόσο τον πρωταθλητή Ηρόδοτο, όσο και τον ΑΟΑΝ που διεκδικούσε μέχρι τέλους του πρωτάθλημα.

Επί της ουσίας πάντως, ο ΠΟΑ «αυτοκτόνησε» στην υπόθεση του τίτλου, αφήνοντας δύο βαθμούς στο Μάλεμε (0-0 με Πλατανιά), δύο βαθμούς στο Ατσαλένιο (2-2 με Άρη Σούδας) και επίσης δύο βαθμούς στις Αρχάνες (0-0 με Γιούχτα), παιχνίδια που θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει το «τρίποντο».

Με αυτούς τους έξι βαθμούς, ο ΠΟΑ θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και ενδεχομένως να είχαμε και διαφορετικό πρωταθλητή…