Καθαρισμός και δενδροφύτευση από τον ΑΟ Θερίσου

Σε μία σπουδαία ενέργεια προχώρησε το σωματείο της Θερίσου σήμερα, πραγματοποιώντας καθαρισμό και φύτευση πρασίνου και δένδρων στο πάρκο της περιοχής, επί των οδών Θερίσου και Μίνωος. Το «ευχαριστώ» του Δ.Σ. του ΑΟ Θερίσου.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Θερίσου, έδωσαν «ραντεβού» στο… πάρκο, εκεί όπου συγκεντρώθηκαν για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, καθαρίζοντας το πάρκο και φυτεύοντας πράσινο και δένδρα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι ταυτισμένος με την κοινωνία και μπορεί να προσφέρει πολλά ουσιαστικά σε αυτήν.

Με ανάρτηση τους οι άνθρωποι της Θερίσου, αναφέρουν: «Ημέρα δράσης και δημιουργίας η σημερινή.

Μέλη του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, προχωρήσαμε στον καθαρισμό και την φύτευση πρασίνου και δέντρων στο κεντρικό πάρκο της Θερίσου επί των οδών Θερίσου και Μίνωος.

Η συμβολική αλλά και ουσίας κίνησή μας, έγινε με σκοπό να κάνουμε την γειτονιά μας ομορφότερη και πιο ανθρώπινη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι ο αθλητισμός είναι ταυτισμένος με την κοινωνία και μπορεί να προσφέρει πολλά και ουσιαστικά σε αυτήν.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη τον Δήμο Ηρακλείου και τον γεωπόνο κύριο Μανώλη Ρεμπελάκη και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε η εθελοντική μας δράση να συνεχιστεί».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.