Έμεινε για να… κουβαλήσει τον ΟΦΗ στα ψηλά

Ο Αντίλ Ναμπί όπως ήταν γνωστό ανανέωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την συνεργασία του με τον ΟΦΗ ως το 2023 και πλέον τη νέα χρονιά θα είναι το “μυαλό” της ομάδας.

Ο Άγγλος επιτελικός μέσος ήταν ο άτυχος της φετινής χρονιάς στον ΟΦΗ, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο με αποτέλεσμα να χάσει το περισσότερο μέρος του φετινού πρωταθλήματος μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του να ξεφύγει από τις θέσεις που βρισκόταν.

Αναμφίβολα η απουσία του Ναμπί από το επιθετικό κομμάτι της ομάδας έλλειπε τη φετινή σεζόν, αφού στις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν ο “εγκέφαλος” τόσο στις ασίστ όσο και στο επιθετικό παιχνίδι του ΟΦΗ.

Φέτος λοιπόν ο ΟΦΗ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ο ίδιος έχει την ευκαιρία μέσα από σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και όχι μόνο να… κουβαλήσει στις πλάτες του τον ΟΦΗ και να τον επαναφέρει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος που θα είναι και ο βασικός στόχος του Όμιλου.

Ο Ναμπί μπορεί να κάνει την διαφορά στον ΟΦΗ για μια ακόμα χρονιά και εφόσον είναι υγιής και μπορέσει να επανέλθει άμεσα από τον τραυματισμό του, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει ένα… όπλο στα χέρια του που θα μπορεί να το χρησιμοποιεί με ευκολία σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος.