Με το «δεξί» η Ροδιά

Η Ροδιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ, νικώντας με σκορ 1-0 τον ΠΟΗ, έχοντας αρκετές ευκαιρίες  ώστε να πετύχει και άλλα τέρματα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 15’ για την Ροδιά, με τον Απλαδά, να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 26’ η ομάδα του ΠΟΗ απάντησε και αυτή με τον ίδιο τρόπο, με τον Τζουλιάνο να σημαδεύει και αυτός το δοκάρι του αντιπάλου του.

Στο 30’ το σκορ άνοιξε ο Κούβακας,  με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Κτιστάκη, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Γιάννη Χρονάκη, όμως ο Καρπαθάκης απέκρουσε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ροδιά πίεζε ασφυκτικά ώστε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, δίχως αποτέλεσμα. Στο 60’ ο Απλαδάς αστόχησε σε πέναλτι για την ομάδα της Ροδιάς, στη συνέχεια ο Λεμονάκης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και αργότερα αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Στο 87’ ο Μαραυγαάκης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι για τους γηπεδούχους και στο 90’ ο Μπλεμένος έχασε άλλο ένα τετ-α-τετ, παραμένοντας μέχρι τέλους το 1-0.

Οι συνθέσεις:

Ροδιά: Καρπαθάκης, Βαμβουκάκης, Μανδαλενάκης, Πετούσης, Αρμάντο, Βολτηράκης, Ανδρουλάκης, Σταματάκης, Κούβακας (78’ Πολιτάκης), Απλαδάς (72’ λ.τ. Μπλεμένος), Μαραυγάκης.

ΠΟΗ: Κτιστάκης, Ρουκανάκης, Μπαντουράκης (60’ Τζαγκαράκης), Μοσχονάς, Γαλανάκης (63’ Στειακάκης, λ.τ. Γραμματικάκης), Σαπουτζάκης (65’ Παπάς), Φανουράκης, Γκεμιτζόγλου, Φουντουλάκης, Χρονάκης (70’ Γκοτζιάς), Τζουλιάνο.