Η Αγία Βαρβάρα ανακοίνωσε την αλλαγή χλοοτάπητα στην έδρα της

Ο Δήμος Γόρτυνας το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε την αναβάθμιση του γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας και η διοίκηση της ομάδας πήρε επίσημη θέση.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε με την σειρά της την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας με νέο τελευταίας γενιάς.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τους οι “πράσινοι” ευχαρίστησαν τον Δήμο για την βοήθεια, αλλά και τα προηγούμενα συμβούλια της ομάδας που “έτρεξαν” το θέμα αυτό.

Η ανακοίνωση αναφέρει“Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από πολύ προσπάθεια, να ανακοινώσουμε την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας με νέο τελευταίας γενιάς.

Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε κάποια από τα άτομα που μας βοήθησαν στην ολοκλήρωσή αυτού του μεγάλου στόχου. Ευχαριστούμε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μιχάλη Κοκολακη, τον Δήμαρχο Λευτέρη Κοκολάκη και το σύνολο των στελεχών και υπηρεσιών του Δήμου μας για την αμέριστη βοήθεια.

Επίσης ευχαριστούμε το σύνολο των προηγούμενων συμβουλίων της ομάδας, για την πολύ καλή δουλειά και προετοιμασία που είχαν κάνει και στην οποία πατήσαμε για να ολοκληρωθεί ένα όνειρο ετών.

Τέλος όλους τους εθελοντές και κυρίως τον φίλο Νίκο Μακακη, που προσέφεραν είτε υπηρεσία είτε εργασία και μας έφεραν πιο κοντά στην επίτευξη ενός εκ των βασικών μας στόχων από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την διαχείριση την ομάδας μας.

Η εξέλιξη αυτή μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε και άλλους όμορφους στόχους για το καλό της ομάδας μας και συνολικά της τοπικής κοινωνίας μας.

Υγεία και δύναμη σε όλους”…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.