Έμειναν στον ΑΟΤ και άλλοι πέντε!

Τη συνέχιση της συνεργασίας τους με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές, ανακοίνωσαν επίσημα οι άνθρωποι του ΑΟ Τυμπακίου, καθώς οι Λουλεμέα, Γ. Παπαδάκης, Τ. Κουτεντάκης, Σκαντζάκης και Μαστάγγα, συνεχίζουν στην ομάδα της Μεσαράς.

Μετά την πρώτη… πεντάδα ανανεώσεων, ο ΑΟΤ προχώρησε σε πέντε ακόμη ανανεώσεις, ενώ στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι σύντομα να κλείσει το ρόστερ από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τη περυσινή χρονιά και μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, αναμένονται και οι πρώτες προσθήκες.

Στον ΑΟΤ, βρίσκονται παράλληλα και σε αναζήτηση προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί και προχωρούν από κοινού τον σχεδιασμό, όμως κρατούν τ’ όνομά του ως επτασφράγιστο μυστικό και θα ανακοινωθεί, αμέσως μόλις προχωρήσει η στελέχωση ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου.

Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του ΑΟΤ, αναφέρει: «Ο ΑΟ Τυμπακίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Λουλεμέα Νόκου, Γιώργο (Μαυρίδη) Παπαδάκη, Τίτο Κουτεντάκη του Μιχαήλ, Δημήτρη Σκαντζάκη και Χάρη Μαστάγγα. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».