Πραγματοποιήθηκε η οριοθέτηση του εργοταξίου στο κέντρο της πόλης

Σε οριοθέτηση εργοταξίου και αποκλεισμό κυκλοφορίας, προχώρησε χθες Κυριακή (30/5) ο Δήμος Ηρακλείου, προκειμένου το επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε εργασίες για την Διαμόρφωση οδών άξονα Δικαιοσύνης, Ίδης, Λ. Καλοκαιρινού.

Όπως θα δείτε, έχουν οριοθετηθεί οι δρόμοι και πλέον είναι απροσπέλαστοι για οχήματα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ υπενθυμίζουμε ο Δήμος Ηρακλείου, είχε ενημερώσει για τις εργασίες αυτές.

Το δελτίο τύπου του Δήμου, ανέφερε: «Στο πλαίσιο έναρξης των εργασιών του έργου «Διαμόρφωση οδών άξονα Δικαιοσύνης, Ίδης, Λ. Καλοκαιρινού» και έχοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. 2501/1/359 απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, την Κυριακή 30/05/2021 θα γίνει η οριοθέτηση του εργοταξίου και ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ακόλουθες οδούς:

1. στην οδό Χατζ. Γιάνναρη, από την συμβολή της με την οδό Σμύρνης έως την Έβανς,

2. στο τμήμα της οδού Έβανς (μικρή) από την συμβολή της με τη Χατζ. Γιάνναρη έως την Δικαιοσύνης και

3. στο τμήμα της οδού Δικαιοσύνης, από την συμβολή της με την Έβανς έως την 1821 & Ίδης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα και με το υπ’ αριθμ. 2501/1/790-κγ’/2021 έγγραφο της Τ.Τροχαίας Ηρακλείου σε αυτή φάση (Α’) εκτέλεσης των εργασιών, θα γίνεται μέσω των οδών Αβέρωφ – Ζωγράφου – Χατζ. Γιάνναρη και στη συμβολή των οδών Χατζ. Γιάνναρη και Σμύρνης θα εκτρέπεται στην οδό Σμύρνης με κατεύθυνση την οδό Αβέρωφ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.