Δοκιμάζεται στον Ολυμπιακό νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΟΦ Ιεράπετρας, Νίκος Λιοντάκης, κέρδισε με τις εμφανίσεις του, θέση στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με σκοπό να δοκιμαστεί!

Ο 13χρονος παίκτης της ομάδας του Λασιθίου, ο οποίος είναι βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων Λασιθίου, θα ζήσει το όνειρο του, καθώς η ομάδα του Πειραιά, θα τον δοκιμάσει στις προπονήσεις της! Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν μέσα στους παίκτες της Μικτής Λασιθίου Παίδων, που διακρίθηκαν με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΙ: «Ένα δικό μας παιδί, των Ακαδημιών του ΟΦ Ιεράπετρας, κέρδισε με τις εμφανίσεις του, θέση στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με σκοπό να δοκιμαστεί. Ο 13χρονος Νίκος Λιοντάκης, βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων Λασιθίου πέρυσι υπό τις οδηγίες του τωρινού προπονητή της Κ19 του ΟΦΙ Δημήτρη Γρηγοράκη, ξεκινάει ένα όμορφο ταξίδι, για να ζήσει μια μοναδική εμπειρία που κέρδισε δικαιωματικά. Το παιδί έστρεψε πολλές φορές τα βλέμματα ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Κρήτης πάνω του, μπαίνοντας στο «μικροσκόπιο» και μεγάλων συλλόγων της χώρας.

Ένας από αυτούς ήταν ο Ολυμπιακός, προχωρώντας το θέμα παραπέρα.
Ο Λιοντάκης ήταν μέσα στους παίκτες της Μικτής Λασιθίου Παίδων που διακρίθηκαν με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.
Παρά το μικρό της ηλικίας του, ξεχώρισε για το ψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης. Αγωνίζεται ως επιθετικός σε όλες τις θέσεις, κέντρο και άκρα, με άνεση κυρίως στις πτέρυγες λόγω της καλής τεχνικής που διαθέτει, ενώ έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου αποδοτικά και σε πιο ανασταλτικά καθήκοντα».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.