Γ. Χατζησεβαστός: «Αυτοκτονήσαμε στο τέλος…»

Ο τεχνικός της Δαμάστας, Γιάννης Χατζησεβαστός, σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr, μίλησε για την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 14ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως η ομάδα του… αυτοκτόνησε στα τελευταία λεπτά, καθώς παρόλο που ήταν καλύτερα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ήδη κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Πόρο, όπου εκεί πέρα θα κριθούν τα πάντα, αναφορικά με την παραμονή της ομάδας, στην Γ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πιστεύω πως αυτοκτονήσαμε στο τέλος. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν πολύ καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών και δύο πέναλτι, ιδιαίτερα το δεύτερο ήταν πολύ αυστηρό, διότι είναι χέρι αλλά είναι πολύ κοντά στο σώμα, μας στέρησαν τη νίκη.

Πρέπει να προσπεράσουμε γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα και το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, με τον Πόρο, το οποίο θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία. Θεωρώ ότι ο διαιτητής εξάντλησε όλη την αυστηρότητα σήμερα στη Δαμάστα, χωρίς να είναι κακός, αναφέρομαι συγκεκριμένα στη φάση του δεύτερου πέναλτι».