Ανανέωσαν και οι Κλίνης και Τσουβαλάς

Ο ΠΑΟ Δειλινών συνεχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και παράλληλα συνεχίζονται οι ανανεώσεις, καθώς και τη νέα σεζόν, θα αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας, οι Δημήτρης Κλίνης και Νίκος Τσουβαλάς.

Αυτές οι δύο ανανεώσεις, είναι μία πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα των Δειλινών καθώς και οι δύο παίκτες ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από σοβαρούς τραυματισμούς αλλά πλέον είναι έτοιμοι ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του σωματείου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Δειλινών: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΛΙΝΗ & ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΝΙΚΟ για όλους εμάς είναι μια πολύ σημαντική στιγμή διότι και τα δύο παιδιά είχαν την ατυχία να βιώσουν σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά πλέον υγιέστατοι με ενθουσιασμό είναι έτοιμοι να συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας στην νεα ποδοσφαιρική περίοδο. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΛΙΝΗ και ΝΙΚΟ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ευχόμαστε υγεία και δύναμη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.