Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟ Δειλινών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/05) η ετήσια Γενική Συνέλευση στον ΠΑΟ Δειλινών, όπου πρόεδρος της ΓΣ εκλέχτηκε ο Μιχάλης Αρβανιτάκης, γραμματέας ο Βλάντιμιρ Ντόι και μέλος ο Στυλιανός Χαρωνίτης.

Μετά την εκλογή του προεδρείου, ακολούθησε χαιρετισμός και η ομιλία του Προέδρου, Βαγγέλη Κεφαλούκο, των Αντιπροέδρων Δημήτρη Χρηστάκη και Νικόλαου Τσατσάκη, και του Γενικού Γραμματέα, Βαγγέλη Δαϊλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Δειλινών: «Σήμερα Κυριακή 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας.
Οι εργασίες έλαβαν χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις που προβλέπονται λόγω του covid 19.

H ΓΣ εξέλεξε πρόεδρο τον κύριο Αρβανίτη Μιχάλη , γραμματέα τον κύριο ΝτοΪ Βλαντιμίρ και μέλος τον κύριο Χαρωνίτη Στυλιανό .
Αμέσως μετά την εκλογή του Προεδρείου ακολούθησε χαιρετισμός και η ομιλία του Προέδρου Κεφαλούκος Βαγγέλης, των Αντιπροέδρων Χρηστάκη Δημήτρη και Τσατσάκης Νικολάου, και του Γεν. Γραμματέα ΔαΪλάκης Βαγγέλης.

Ιδιαίτερα ο Αντιπρόεδρος Κύριος Χρηστάκης ανέλυσε διεξοδικά τα πεπραγμένα του Σωματείου, επεσήμανε τα προβλήματα πού υπάρχουν και κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να βοηθήσουν το Σωματείο στο δύσκολο έργο που επιτελεί. Επίσης κάλεσε τα μέλη του Σωματείου να έχουν όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στα δρώμενα του Σωματείου, να επισημαίνουν τα κακώς κείμενα, να καταθέτουν προτάσεις βελτίωσης για οτι θεωρούν οτι δεν είναι σωστό.

Ο Πρόεδρος της ΓΣ ζήτησε την έγκριση του Διοικητικού απολογισμού απο το Σώμα την οποία και έλαβε ομόφωνα.
Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός απο τον ταμία του σωματείου ,ο οποίος απολογισμός έλαβε και πάλι ομόφωνη έγκριση και απαλλαγή από το Σώμα.
Την ημέρα έκλεισε η και πάλι ομόφωνη έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού».