Μ. Μίσκου: «Μου άρεσε το project του Αλμυρού»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή του αγωνιστεί στον Αλμυρό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Grandsport.gr, ο Μάρκος Μίσκου, που ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τον ίδιο να τονίζει ότι του άρεσε το project της ομάδας ενώ ακόμα, αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του Μάνο Γενιτσαρίδη.

Ο 23χρόνος ποδοσφαιριστής με θητεία και στη Super League, στάθηκε ιδιαίτερα στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, καθώς βρίσκεται στο Ηράκλειο σχεδόν δύο εβδομάδες και ακολουθεί κανονικά τη προετοιμασία της ομάδας του Γαζίου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Κώστα Κιάσσο όσο και για τους συμπαίκτες του αλλά και την πόλη του Ηρακλείου.

Για την απόφαση του να επιλέξει τον Αλμυρό, ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Μάρκος Μίσκου τόνισε: «η αλήθεια είναι ότι είχα και άλλες προτάσεις απο ομάδες, επέλεξα όμως τον Αλμυρό, γιατί ρώτησα και έμαθα πως λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και έχει υψηλούς στόχους. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα, στις προπονήσεις και γενικά το project που τρέχει στην ομάδα, με έκανε να πιστεύω πως είναι μία ευκαιρία με προοπτικές για εμένα».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Μάνο Γενιτσαρίδη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στην Κέρκυρα, ανέφερε: «σίγουρα ο Μάνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα και πήρα πληροφορίες για την ομάδα, μου είπε τα καλύτερα, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και τον εμπιστεύομαι και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Για τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά, πρόσθεσε: «οι στόχοι μας είναι υψηλοί, απ’ ότι έχω δει, η ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και θα διεκδικήσουμε απο αύριο κιόλας ένα καλό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε ανάλογα και στη πορεία».

Αναφορικά με τις εντυπώσεις του από την πόλη και την ομάδα, όπου βρίσκεται περίπου δύο εβδομάδες, ανέφερε: «στο παρελθόν έχω ξαναέρθει με την Κέρκυρα πολλές φορές στο Ηράκλειο, μου αρέσει πολύ η πόλη και είναι ένα ωραίος μέρος για να ζήσεις, παράλληλα αποφάσισα να έρθω και γι’αυτό αλλά και για το project της ομάδας. Στις προπονήσεις γίνεται εξαιρετική δουλειά, από την πρώτη ημέρα που ήρθα και μίλησα με τον κόουτς, μου είπε ότι αυτό που θέλει από τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δουλειά στην προπόνηση και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Η προπόνηση είναι ιδιαίτερα δυνατή και όλοι δίνουν το 100% στην ομάδα, όλοι λειτουργούν επαγγελματικά και κυρίως ο προπονητής».