Παραμένει «κάτοικος» Χανίων ο Β. Ανδρέου!

Στα Χανιά θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Ανδρέου ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος για το γεγονός ότι θα παραμείνει για Τρίτη χρονιά στην ομάδα, στις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση των Χανίων αναφέρει: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ανδρέου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 24 συμμετοχές στο κέντρο της άμυνας, ενώ συνολικά από την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που αγωνίζεται στην ομάδα μας, έχει 44 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Επειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο να πετύχει τους στόχους της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...