Εκλογές στο Διαγόρα Ανώπολης με στόχο την επιστροφή!

Εκλογές αναμένεται να γίνουν αύριο (30/05) στο Διαγόρα Ανώπολης, καθώς επτά άνθρωποι της περιοχής, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια απουσίας, στα τοπικά πρωταθλήματα!

Ο Διαγόρας Ανώπολης, έχει αποσυρθεί από τα πρωταθλήματα εδώ και περίπου δύο χρόνια, καθώς την τελευταία σεζόν όπου αγωνίστηκε ήταν εκείνη το 2018-2019, όπου η ομάδα αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Μετά από περίπου δύο χρόνια, άνθρωποι της Ανώπολης, σκέφτονται να επαναφέρουν την ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που θα φανεί στις αυριανές εκλογές οι οποίες θα γίνουν στις 10 το πρωί, όπου και θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρώτος στόχος του σωματείου, είναι να φτιαχτεί το γήπεδο, καθώς υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια, να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ώστε να φτιαχτεί η ομάδα και να συμμετέχει και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.