Ο Δερμιτζάκης χάρισε τη νίκη στις Ελπίδες Ηροδότου!

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ, οι Ελπίδες Ηροδότου, αφού επικράτησαν στην πρεμιέρα με 2-1 του Θρίαμβου Αναλήψεως.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι στο Γ. Σκουρέλου, αφού οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να διεκδικήσουν τη νίκη.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, όταν ο Δερμιτζάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Παρόλα αυτά ο Θρίαμβος Αναλήψεως, κατάφερε να φέρει άμεσα το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Σπανάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες…

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Ελπίδες Ηροδότου μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και κατάφεραν να πάρουν ξανά προβάδισμα με τον Δερμιτζάκη…

Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια να πετύχουν το γκολ, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι Ελπίδες Ηροδότου, μπήκαν με το καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ.

Ελπίδες Ηροδότου Τουμπάκης, Παρασύρης, Παπαμακρής(46′ Σουέντ), Ρουσσάκης, Καράλης, Δατσέρης(46′ Κουκούλης), Αμπατζάι, Ψαράκης(90′ Κιόσα), Δερμιτζάκης(80′ Κολετάκης), Ποταμιανάκης(75′ Κουμαρτζάκης), Συλιγαρδάκης.

Θρίαμβος Αναλήψεως Ντότσι, Στιέφνι, Μουντράκης, Τσούπι, Στοϊλας, Φρόκου, Σπανάκης, Γαρεφαλάκης(80′ Ματία), Μετολάρι, Φούντας(60′ Παπαδόπουλος Γ.), Ραπάι.