Γ. Κρητικός: «Αντί να πανηγυρίζουμε λοιπόν για τα αυτογκόλ ας σοβαρευτούμε…»

Το δικό του μήνυμα για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΝΟΜ έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κρητικός.

Ο ίδιος μέσα από την ανάρτηση του αναφέρθηκε στην διαδικασία χρηματοδότησης για την έναρξη των εργασίων, ενώ τόνισε πως: “αντί να πανηγυρίζουμε λοιπόν για τα αυτογκόλ ας σοβαρευτούμε για να μπορούνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο σε μια κοινωνία που συνέχεια τους βάζει τρικλοποδιές”.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε: “Επειδή πολύς λόγος γίνεται με διάφορες φωτογραφίες αναρτήσεις για τον αθλητικό χώρο του γηπέδου Μαλίων και τις εγκαταστάσεις η άποψη μου είναι ότι το μείζων θέμα του αθλητισμού που δεν μπορεί να έχει διαλείμματα και γι αυτό πρέπει να υπάρχει μία συνέχεια γηπεδικών παροχών εγκαταστάσεων και συντήρησης (βλέπε την τραγική κατάσταση του τέννις, μπάσκετ,καλτσέτο) ανεξαρτήτου δημοτικής αρχής. Είναι αλήθεια ότι η προηγούμενη δημ.οτικής αρχή προς το τέλος της θητείας της καθυστερημένα κατά την άποψή μου, δρομολόγησε, μελέτησε και βρήκε τον τρόπο χρηματοδότησης έχοντας πάντα δίπλα της την καλή διάθεση της Περιφέρειας. Δύο χρόνια μετά έχοντας το αυτοκίνητο, τα κλειδιά και με γεμάτο το ρεζερβουάρ νιώθουμε ικανοποιημένοι που το βάλαμε μπροστά. Αντί να πανηγυρίζουμε λοιπόν για τα αυτογκόλ ας σοβαρευτούμε για να μπορούνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο σε μια κοινωνία που συνέχεια τους βάζει τρικλοποδιές”.