Με προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Αλμυρού!

Συνεχίζεται με αρκετά προβλήματα η προετοιμασία του Ρεθυμνιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Αλμυρό για την 14η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Ρεθύμνου παρά τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες ελέω…κορωνοϊού πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη κόντρα στον Πλατανιά και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη που δίνει για την παραμονή, ενώ πήρε στη συνέχεια ξεκούραστο τρίποντο καθώς αντιμετώπιζε την Παλαιόχωρα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας του Ρεθύμνου έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, ωστόσο όπως είναι λογικό με πολλές απουσίες καθώς οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα και προετοιμάζονται για το κομβικό παιχνίδι με τον Αλμυρό, ωστόσο αγωνιστικά υπάρχουν και άλλα προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα εκτός Σωπασής και Κοσκινάς θα χάσουν λόγω τραυματισμού τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κοκκαλά. Παράλληλα ο Τουρνάκης δεν αναμένεται να δώσει το παρών στο παιχνίδι με την ομάδα του Γαζίου, ωστόσο δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Νεάπολη.