Στις προπονήσεις του Εργοτέλη ο Γ. Βαρβεράκης

Από το… μικροσκόπιο του Γιάννη Ταουσιάνη και των συνεργατών του θα περάσει ο Γιάννης Βαρβεράκης, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων απο το πρωί της Δευτέρας (24/5). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι διοικήσεις του Λίντο με την ΠΑΕ Εργοτέλης, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, παρέχοντας την απαραίτητη -τυπική- άδεια για να περάσει απο το “μικροσκόπιο” του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Γιάννης Βαρβεράκης είναι 17 χρονών, τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται με τη φανέλα του Λίντο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, ενώ νωρίτερα, για έξι μήνες, αγωνιζόταν με τη φανέλα της Δόξα Ηρακλείου στη Β’ τοπική κατηγορία.

Πριν από τη Δόξα, αγωνιζόταν με την Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ στους “ασπρόμαυρους” είχε μετακινηθεί από την ακαδημία του Λίντο, απο το οποίο ουσιαστικά προέρχεται.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει… όλο το μέλλον μπροστά του, αποτελώντας αυτή τη στιγμή ένα απο τα σπουδαιότερα ταλέντα που διαθέτει στις τάξεις του το Λίντο. Αγωνίζεται στα άκρα και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ντρίμπλα, η ταχύτητα, ενώ είναι πολύ καλός και στο 1v1.