Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ

Σάρκα και οστά παίρνει η κατασκευή του προπονητικού κέντρου του ΟΦΙ στο Κάτω Χωριό της Ιεράπετρας , αφού η Μ&Μ Κατασκευαστική Εταιρεία ΕΠΕ , μετά από διαγωνισμό ανέλαβε το έργο , και ξεκινάει δράση.

Ένα έργο για το οποίο το Δ.Σ. του ΟΦΙ και προσωπικά ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος , τα προηγούμενα χρόνια δούλεψαν πάρα πολύ για να έρθει σήμερα η ημέρα που ανακοινώθηκε η έναρξη  των εργασιών.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ: 

Πρώτα το θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας από όπου πήραμε την θετική εισήγηση.

Στην συνέχεια με επισκέψεις στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη , τόσο του κ.Χηνόπουλου και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΟΦΙ , όσο στην συνέχεια από κοινού του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και του κ. Χηνόπουλου , καταφέραμε την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στην συνέχεια , με άριστη συνεργασία με τον επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος του Δήμου του Ιεράπετρας , τον μηχανικό κ. Βαρδάκη , ο ίδιος έφερε σε πέρας την μελέτη του έργου.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε για μιά ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη , τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη και τον επικεφαλής του τμήματος έργων του Δήμου Ιεράπετρας κ.Βαρδάκη , χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα είμασταν σήμερα στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για την έναρξη των εργασιών στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.