Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα στο Γιούχτα!

Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις στο Γιούχτα παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς καθώς αντιμετώπιζε τον Άρη Ρεθύμνου ο οποίος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Αρχανών μετά τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με Ηρόδοτο και ΠΟΑ πήρε ένα βαθμό στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, ενώ πλέον είχε τη δυνατότητα να πάρει κάποιες ανάσες και τρεις ξεκούραστους βαθμούς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι προπονήσεις βέβαια συνεχίστηκαν κανονικά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ προπόνηση θα ακολουθήσει και αύριο Σάββατο, με την Κυριακή αντί για αγώνα να έχουν ρεπό.

Στα αγωνιστικά ο Άγγελος Κασσωτάκης είδε όλους του τους παίκτες να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ομάδα της Αναγέννησης την οποία θα φιλοξενήσουν την Τετάρτη 26 Μαΐου στις Αρχάνες!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.