Με απουσίες αλλά και ψυχολογία για να μείνει στην κορυφή!

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Σούδας κορυφώνει ο Ηρόδοτος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο Ηρόδοτος μπορεί να μην αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική ωστόσο ήταν ο μεγάλος κερδισμένος και πλέον απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στόχο παράλληλα να παραμείνει εκεί και μετά το τέλος της 12ης αγωνιστικής.

Οι “κυανόλευκοι” υποδέχονται τον Άρη Σούδας στην Αλικαρνασσό, έχοντας μοναδικό στόχο το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον κρατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για τον στόχο του.

Στην προσπάθεια αυτή ο Μανώλης Σκύβαλος θα έχει δύο γνωστές απουσίες, κάτι που δεν θα του αλλάξει τα σχέδια για το ματς. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων τέθηκαν για μια ακόμα φορά οι Κανδηλάκης, Κασαπάκης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Η ψυχολογία στον Ηρόδοτο είναι στα ύψη και άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί νικών που θα τους κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.