Η απάντηση του Γ. Στειακάκη στην έκθεση της Αστυνομίας

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, απάντησε στην έκθεση της Αστυνομίας, ενώ παράλληλα, δημοσίευσε ένα βίντεο, με ανθρώπους του Ιωνικού, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη: «1. Μπροστά στον Αστυνομικό Δντη απειλήθηκε και εξαναγκάστηκε να το διαγράψει γιατί αλλιώς θα τον γαμ…… εκεί που βρισκόταν.

2. Η λήψη εικόνας σε δημόσιο χώρο (και με τηλεοπτική κάλυψη) δεν απαγορεύεται και όμως ο αστυνομικός δντής ζητούσε επίμονα και αυτός να διαγραφεί, τονίζοντας ότι και αυτός είδε να καταγράφει με το κινητό (το νόμιμο το είδε, τις παρανομίες όχι).

3. Μπροστά στον Αστυνομικό Δντη πήρε στα χέρια του ο μπράβος το κινητό και ήλεγξαν μαζί το αρχείο του, αν έχει πράγματι διαγραφεί (ποινικό αδίκημα – παραβίαση προσωπικών δεδομένων).

4. Δεν μάς απαντάνε πόσοι ήταν μέσα στο γήπεδο από πλευράς Ιωνικού και ποιος τους επέτρεψε την είσοδο.

5. Δεν μας απαντάνε τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, αν ήταν εκεί αστυνομικοί και τι απειλές έγιναν κατά των διαιτητών. Αληθεύει ότι περιέγραφαν στο διαιτητή τη μέθοδο αφαίρεσης του δέρματος από το σώμα του αν δεν κερδίσει ο Ιωνικός;

6. Ζητήθηκε ή όχι επανειλημμένα η προστασία των διαπιστευμένων του Εργοτέλη και αν ικανοποιήθηκε (αγνοήθηκαν εντελώς οι εκκλήσεις μας).

7. Αυτοί που φαίνονται στο βίντεο και μόνο υπερβαίνουν τον νόμιμο αριθμό διαπιστευμένων, οι υπόλοιποι εκατό περίπου τι ήταν;

8. Στο βίντεο φαίνεται να στοιχειοθετείται κάποιο έγκλημα της αθλητικής νομοθεσίας, ενώπιον μάλιστα αστυνομικών, που διώκεται αυτεπαγγέλτως ή όχι;

9. Δείτε τι θα κάνετε γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλα στοιχεία.
Καληνύχτα σας, κύριοι».