ΟΦΗ: Αρχές Ιουλίου η «πρώτη» – Τρεις χώρες εξετάζει για προετοιμασία

Η χρονιά στον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε και πλέον άπαντες σκέφτονται την επόμενη ημέρα, που θα βρει την ομάδα πιο ενισχυμένη και έτοιμη για το βήμα παραπάνω.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους αναμένεται να επιστρέψουν στην πόλη μας τμηματικά από 28-30/6 προκειμένου να γίνουν όλες οι εργομετρικές – αιματολογικές εξετάσεις. Στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ η πρώτη προπόνηση αναμένεται να γίνει είτε 1 Ιουλίου είτε 2.

Τώρα όσον αφορά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η χώρα που θα πάει για προετοιμασία ο ΟΦΗ.

Στην ομάδα περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, για το αν θα επιτρέψουν, με εμβόλιο ή μοριακό τεστ τα ταξίδια για προετοιμασίες ομάδων και φυσικά το ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύσει στην κάθε χώρα και εσωτερικά σε κάθε κέντρο.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τρεις χώρες που αυτή τη στιγμή, ωστόσο πολλά θα κρίνει ο κορωνοϊός αφού μην ξεχνάμε βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδος.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 10/7 – 12/7.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.