ΕΠΣΗ: «Ο Εργοτέλης έχει κερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας»

Η ΕΠΣ Ηρακλείου βρίσκεται και αυτή στο πλευρό του Εργοτέλη, στον σημερινό, κομβικό αγώνα της ομάδας, απέναντι στον Ιωνικό, όπου αναμένεται να κρίνει την άνοδο του στο πρωτάθλημα της Super League 1!

H ΕΠΣ Ηρακλείου έστειλε τις θερμότερες ευχές στους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντας πως η πορεία της ομάδας στην Super League 2, έχει κερδίσει το σεβασμό όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «H πορεία της ΠΑΕ Εργοτέλης στην Super League 2 έχει κερδίσει το σεβασμό όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης δείχνει το δρόμο στηριζόμενη σε νέους γηγενείς ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν αναδειχτεί από τα σπλάχνα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Με σταθερή φιλοσοφία και αποπνέοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ευγένεια.

Σήμερα αγωνίζεται απέναντι στον Ιωνικό και με νίκη ο Εργοτέλης θα βρεθεί ενώπιον μιας ιστορικής στιγμής. καθώς είναι πιθανή η απευθείας άνοδός του στη Super League 1 ή η διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ.

Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση του αποτελέσματος, αυτή η προσπάθεια αξίζει μόνο το χειροκρότημα και το σεβασμό όλων μας.

Σε αυτό τον ιστορικό αγώνα, οι ευχές της ΕΠΣΗ και σύσσωμης της οικογένειας του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου συνοδεύουν την ΠΑΕ Εργοτέλης κι ευελπιστούμε ότι σε λίγες ώρες το Ηράκλειο να έχει διπλή εκπροσώπηση στην Super League 1».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.