Επέστρεψε στο γήπεδο η Ακαδημία του Πόρου!

Μετά το «πράσινο φως» που έδωσε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, για άνοιγμα των Ακαδημιών από σήμερα (17/05), η Ακαδημία του Πόρου επέστρεψε σήμερα ανεπίσημα στο γήπεδο, ενώ από αύριο (18/05) θα ακολουθήσει κανονικά η επανέναρξη όλων των δραστηριοτήτων!

Παράλληλα, οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στην Ακαδημία του Πόρου άρχισαν, με τη συνδρομή να είναι εντελώς δωρεάν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου: «Παίρνει ζωή ξανά το «Ικάριο», πλημμυρίζοντας από παιδικές φωνές και παρουσίες! Επέστρεψε στο γήπεδο η Ακαδημία του Πόρου! Μετά το “πράσινο φως” Πολιτείας και λοιμοξιολόγων η ανεπίσημη πρεμιέρα της Ακαδημίας έγινε τη Δευτέρα 17 Μαϊου στις 16:00, ενώ την Τρίτη (18/05) θ’ ακολουθήσει κανονικά η επανέναρξη όλων των δραστηριοτήτων αυτής. Τα παιδιά μετά από μήνες κλεισούρας θα γυρίσουν επιτέλους στα γήπεδα, παίζοντας και πάλι ποδόσφαιρο!

Οι εγγραφές – επανεγγραφές στην Ακαδημία του Πόρου άρχισαν, η συνδρομή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στον υπεύθυνο της Ακαδημίας Ζαχαρία Πανταλό (τηλ. 6976438047) αλλά και στα γραφεία της ομάδας (τηλ. 2810342436). Καλή νέα αρχή!».
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.