Μ. Μπούσης: «Το γήπεδο πρέπει να πάει στο Αεροδρόμιο»

Για τα έργα που γίνονται στο ΒΑΚ τα οποία έχουν καθυστερήσει αλλά και για το νέο…γήπεδο μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται να αλλάξει γήπεδο.

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του αναφέρει: «Είναι μερικά πράγματα που έχουν προχωρήσει και άλλα όχι γιατί είμαστε στην Ελλάδα. Αν ήμασταν Αμερική θα είχαν προχωρήσει. Τα οικόπεδα που είναι δίπλα στο προπονητικό έχει ξεκινήσει έξι μήνες πριν πάρω εγώ την ομάδα και ακόμα βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο. Τώρα βάλαμε μπροστά το προπονητικό κέντρο και για τα Ελληνικά δεδομένα έχει προχωρήσει με την βοήθεια του κ. Αρναουτάκη και της ομάδας.

Θέλουμε να τελειώσει το προπονητικό και στην συνέχεια να φτιάξουμε ένα νέο κτίριο με δωμάτια που θα μένουν οι παίκτες και μετά η νέα πρόκληση να δούμε τι θα κάνει η ομάδα γιατί εδώ δεν είναι το κατάλληλο γήπεδο να παίζουμε σαν ομάδα.

Αν προχωράγαμε σαν ομάδα στην Ευρώπη δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε. Άρα θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο γήπεδο που θα μπορούμε να αγωνιζόμαστε και στην Ευρώπη γιατί στόχος μας είναι να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο που θα είναι φιλόξενο για τον κόσμο».  Το γήπεδο πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο. Θα μπορούμε να το δουλέψουμε από 20 100 φορές το χρόνο με άλλες ενέργειες, όπως συναυλίες και άλλα πολλά. Θα έρθει ένας τουρίστας στο Ηράκλειο και δεν θα έχει να παρκάρει. Θα μπορεί να δώσει μια ανάσα στο Ηράκλειο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.