Μ. Λυσάνδρου: «Μεγαλύτερο από όλους μας το μέγεθος του συλλόγου»

Στα κριτήρια που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση του Μιχάλη Μπούση για την ανάληψη του ρόλου του Διευθύνον Συμβούλου στην ΠΑΕ ΟΦΗ, μίλησε ο Μηνάς Λυσάνδρου στην αρχική του τοποθέτηση μετά την ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.

Ο ίδιος στάθηκε στους ανθρώπους του οργανισμού που κάνουν ακόμα μεγαλύτερο το σύλλογο, ενώ εξήγησε πως το μέγεθος του σωματείου είναι μεγαλύτερο από όλους…

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Υπάρχουν στον κάθε άνθρωπο κάποια κριτήρια που αν τηρούνται γίνεται ευκολότερη. Η παρουσία ενός νέου ισχυρού επιχειρηματία με όραμα και με όρεξη που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ήταν το πρώτο στοιχείο που με έκανε να αισθανθώ ασφαλείς και να έρθω εδώ.

Στην συνέχεια οι άνθρωποι με αξίες ήταν ένας λόγος σημαντικός. Ο Γιώργος, ο Ηλίας, ο Γιάννης και όλα τα παιδιά που δεν θέλω να ξεχάσω τα παιδιά. Όλα τα παιδιά μου ταιριάζουν και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Καμία συνεργασία δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη και να ξεκινά με γερά θεμέλια αν δεν υπάρχει ταύτιση γιατί στις χαρές είναι αυτό που μένει.

Άφησα τελευταίο και θεωρώ μεγαλύτερο από όλους μας το μέγεθος του συλλόγου. Ο ΟΦΗ είναι ένας οργανισμός ο οποίος αντιπροσωπεύει κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η αυτοπεποίθηση και η θετική αύρα που βγάζει η Κρήτη με έκανε να έρθω εδώ. Για εμένα υψηλότερα είναι εδώ. Αυτός ο οργανισμός από τον ιδιοκτήτη του μέχρι το ευρύτερο περιβάλλον πνέει μια αυτοπεποίθηση και για εμένα το κίνητρο και η αυξημένη έννοια της πρόκλησης. Στην Ελλάδα η λέξη όραμα και αυξημένη έννοια πρόκλησης είναι εδώ και γι αυτό βρίσκομαι εδώ».