ΟΦΙ: «Έκλεισε άδοξα η χρονιά για την Κ19»

Με πικρία για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της Κ19 δεν κατάφεραν να αγωνιστούν ελέω της πανδημίας και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε υψηλότερο επίπεδο, σχολίασαν οι άνθρωποι του ΟΦΙ στον απολογισμό που έκαναν.

Όπως αναφέρουν «Χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Νομού Λασιθίου που συγκροτούν το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΙ, σε μια άδικη κατάσταση για τα περισσότερα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Παράλληλα έκαναν γνωστό πως σε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, βρίσκονταν άπαντες σε επαφή εβδομαδιαίως με βίντεοκλήσεις, ακολουθώντας ατομικά προγράμματα φυσικής κατάστασης, αναλύσεις μέσω βίντεο σε τακτικά κομμάτια, συνεχίζοντας μια σταθερή εκπαίδευση με συνέπεια και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΙ αναφέρει: «Έκλεισε άδοξα η χρονιά για την Κ19 του ΟΦΙ, τα παιδιά της οποίας λόγω των καταστάσεων δεν μπόρεσαν να εισπράξουν την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής σε ψηλότερο επίπεδο και το πρωτάθλημα της SL2.

Χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Νομού Λασιθίου που συγκροτούν το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΙ, σε μια άδικη κατάσταση για τα περισσότερα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Υπάρχει πίστη για παραμονή της πρώτης ομάδας μέσω αναδιάρθρωσης, έτσι ώστε οι νεαροί παίκτες της Κ19  να βιώσουν την μεγάλη αυτή εμπειρία που δεν βίωσαν φέτος. Κόντρα στις δύσκολες συνθήκες δημιουργήθηκε μια εξαιρετική σχέση μεταξύ στελεχών, διοικούντων, προπονητών και παιδιών-ποδοσφαιριστών της Κ19, όντας μια πραγματική οικογένεια.

Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, βρίσκονταν άπαντες σε επαφή εβδομαδιαίως με βίντεοκλήσεις, ακολουθώντας ατομικά προγράμματα φυσικής κατάστασης, αναλύσεις μέσω βίντεο σε τακτικά κομμάτια, συνεχίζοντας μια σταθερή εκπαίδευση με συνέπεια και εκτός γηπέδου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ Κ19

Τερματοφύλακες:

Φωτιάδης Άρης

Πυργιωτακης Γιώργος

Κατσαβδακης Γιάννης.

Αμυντικοί:

Ζερβός Τάσος

Λαμε Λεό

Καλιοντζης Γιώργος

Γερακιανακης Γιώργος

Κατρινης Γιάννης

Ασπραδακης Φώτης

Χουλακης Βαγγέλης

Στεφάνι Έρις

Χατζιτζοπανίδης Μάνος

Μουζουράκης Γιάννης

Μέσοι:

Θομο Μάριος

Παπαδάκης Φίλιππος

Πατερακης Γιώργος

Γκεγκολι Σέρτζιο

Μπαριτακης Δήμος

Ανδριανακης Ευάγγελος

Κοπανακης Νίκος

Επιθετικοί:

Σολακου Άγγελος

Μανιαδακης Στέλιος

Μανιαδακης Κυριάκος

Γιαννάκη Ορέστης.

Προπονητές:

Γρηγορακης Δημήτρης

Μπαριτακης Λευτέρης.

Σωτηριαδης Χαράλαμπος»