Η αποστολή του Εργοτέλη για τον «τελικό» με την Ξάνθη!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη για την προτελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League 2, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μετά από αρκετό διάστημα ο έμπειρος προπονητής είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, καθώς με νίκη, οι «κιτρινόμαυροι» θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Η σημερινή και τελευταία προπόνηση είχε σαν κύριο στόχο την ενεργοποίηση για το αυριανό ματς, όπου μετά την προθέρμανση ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας και εκτέλεση στατικών φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ταουσιάνης ανακοίνωσε και την αποστολή για το ματς με την Ξάνθη στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Ντουμάνης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Κόλα, Neral, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης, Kwateng.