Στην ακαδημία του ΑΟΤ ο Τ. Κουτεντάκης

Στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του ΑΟ Τυμπακίου εντάχθηκε ο Τίτος Κουτεντάκης, ενισχύοντας σημαντικά το επιτελείο της Μεσαρίτικης ομάδας, καθώς ο ίδιος σπουδάζει στην γυμναστική ακαδημία, την οποία αναμένεται να ολοκληρώσει σε ένα χρόνο.

Ο Τίτος Κουτεντάκης, γιος του Γιώργου -Πλούταρχου- Κουτεντάκη, θα πλαισιώσει το επιτελείο του ΑΟΤ στις ακαδημίες, καθώς πρόκειται για ένα δικό τους παιδί και αναμφίβολα σπουδαία επένδυση για το μέλλον.

Στο επιτελείο θα παραμείνουν οι Νίκος Κουρουθιανάκης, Εμμανουήλ Καρταλιανάκης, ενώ αμφίβολη είναι η παραμονή του Γιώργου Κωνστανταράκη, καθώς ο ίδιος, ενδεχομένως και να αποχωρήσει από το Τυμπάκι για επαγγελματικούς λόγους, αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Στον ΑΟΤ, προχωράνε τον σχεδιασμό της ακαδημίας τους κανονικά, καθώς υπενθυμίζουμε, αυτή θα επαναλειτουργήσει την ερχόμενη Δευτέρα, μετά και το «πράσινο φως» της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.