Γ. Κουλούρας: «Η σημερινή νίκη μας κάνει να ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά όχι και από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Νεάπολης, Γιάννης Κουλούρας, μετά την επικράτηση επί του Άρη Σούδας με 1-0.

Ο ίδιος τόνισε πως παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν απέδωσε το καλύτερο δυνατό αυτό που μένει είναι οι 3 βαθμοί της νίκης, ενώ τόνισε πως το συγκεκριμένο «τρίποντο» κάνει τους ανθρώπους της Νεάπολης να ελπίζουν πως μπορούν να καταφέρουν το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κατάκτηση των 3 βαθμών όχι όμως και από την εικόνα που είχαμε σήμερα στο γήπεδο. Βέβαια αυτό έχει και μία δικαιολογία καθώς έχουμε «χαλαρώσει» μετά τη διακοπή των εορτών και πολλά παιδιά απέχουν από πολλές προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σήμερα παρά το γεγονός ότι δεν είμασταν καλοί καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ενώ στα παιχνίδια με τον Γιούχτα και τον Ηρόδοτο που είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα δεν είχαμε πάρει τίποτα.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι πολύ πιο σημαντική από την εμφάνιση ωστόσο στην προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή και το σημερινό τρίποντο μας κάνει να ελπίζουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο μας, κάτι που στην αρχή φάνταζε ως κάτι πάρα πολύ δύσκολο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.