Μία απουσία και ένας αμφίβολος ενόψει Άρη Σούδας

Η Νεάπολη μετά το ξεκούραστο «τρίποντο» που πήρε την 9η αγωνιστική κόντρα στον Άρη Ρεθύμνου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, θα υποδεχτεί αύριο (12/05) τον Άρη Σούδας σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι.

Η Νεάπολη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να πάρει βαθμολογική «ανάσα» και να μπορέσει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η ομάδα του Λασιθίου θα έχει δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς η ομάδα της Σούδας, θέλει να ξεχάσει τη βαριά ήττα από τον Αλμυρό με 0-5 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής της Νεάπολης, Γιάννης Κουλούρας, πέρα από τη γνωστή απουσία του Νίκου Ζανταλή ο οποίος θα λείψει για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού, δεν θα έχει στη διάθεση του τον επίσης τραυματία Καπετανάκη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, από το παιχνίδι με τη Δαμάστα.

ADVERTISING

Παράλληλα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παράσχου, ο οποίος ταλαιπωρείται και αυτός από τραυματισμό, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται στη σημερινή προπόνηση και την τελευταία στιγμή, ο έμπειρος προπονητής, θα αποφασίσει αν πρέπει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.