Φανουράκης στην Επιτροπή Μάρκετινγκ, στο «τραπέζι» ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Ο Γιώργος Φανουράκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ενώ ένα από τα θέματα που συζητήθηκε στην Τηλεδιάσκεψη, αφορούσε την διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2021-2022, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Grandsport.gr, ουσιαστικά δεν έγινε λεπτομερής συζήτηση και αυτό, λόγω του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, κάτι που αναμένουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να θέσουν επί τάπητος το σχεδιασμό για τα νέα πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: «Τηλεδιάσκεψη με πολλά και σημαντικά θέματα πραγματοποίησε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι εξής:

ADVERTISING

1) Συζητήθηκε το θέμα των οικονομικών και των ενεργειών που θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών ΕΠΣΗ αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Φανουράκης, που θα παρουσιάσει ένα πλήρες πλάνο και συγκεκριμένες ενέργειες σε αυτό τον τομέα στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

2) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου ανέδειξε το θέμα των σοβαρών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΗ. Πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους έχει αναλάβει ο κ. Βαγγέλης Πετούσης, που βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης

3) Ο Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και τα μέλη της Επιτροπής κ.κ. Γιώργος Φανουράκης και Μανώλης Μαθιουδάκης τοποθετήθηκαν για την πορεία των επαφών που έχουν ξεκινήσει με το σύνολο των σωματείων για την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ.

ADVERTISING

4) Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2021-2022.

5) Έγινε ενημέρωση από τον κ. Βαγγέλη Παπαγγελή για την αιμοδοσία που θα διοργανώσει η ΕΠΣΗ με την υποστήριξη του δήμου Μαλεβιζίου και τη συνεργασία του ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content