Ενθουσιασμός στον Αλμυρό

Ενθουσιασμένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, είναι οι άνθρωποι του Αλμυρού, καθώς τόσο με τον Ηρόδοτο, όσο και τον Άρη Σούδας, έκριναν πως δείχνουν ένα αρκετά καλό πρόσωπο, κάτι που έχει αναπτερώσει τις ελπίδες τους για μία πετυχημένη σεζόν.

Στον Αλμυρό, μετά το «επιβλητικό» 5-0 επί του Άρη στην Σούδα, βρίσκονται στα… ύψη, ενώ υπάρχει ικανοποίηση για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας και τη δίκαιη αυτή νίκη, ενώ και με τον Ηρόδοτο, παρ’ ότι δεν πήραν τους τρεις βαθμούς (1-1), έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνολική προσπάθεια.

Ο Δημήτρης Βολονάκης πάντως, τους… κρατά προσγειωμένους, αναγνωρίζοντας όμως πως η ομάδα ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσίασε την εικόνα που θέλουν να… βλέπουν και όπως τονίζουν στον Αλμυρό, θέλουν να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, στοχεύοντας στις υψηλές θέσεις.

Το πρόγραμμα πάντως, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου (εντός), ακολουθούν δύο διαδοχικά εκτός έδρας απέναντι σε ΑΟΑΝ και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, παιχνίδια που σε μεγάλο βαθμό, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή τους πορεία.

Τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια του Αλμυρού:

No matches