Α. Ανδρουλάκης: «Εμείς πετύχαμε το γκολ – Δεν κοιτάζουμε θέσεις»

Δηλώσεις μετά την σπουδαία νίκη του ΠΟΑ επί του Πόρου με 1-0 παραχώρησε ο τεχνικός των “πρασίνων” Αντώνης Ανδρουλάκης.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες να πετύχει γκολ εν αντιθέσει με τον αντίπαλο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα του λέγοντας ότι δεν κοιτάζουν θέσεις στην ομάδα παρά μόνο να γίνονται καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι.

Για την πρώτη θέση που βρίσκεται ο ΠΟΑ: “Σίγουρα είναι μια σημαντική νίκη, όπως όλες οι νίκες, όπως είναι το πρωτάθλημα. Σήμερα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, δικαιολόγησε τον όρο του ντέρμπι. Ο Πόρος είναι μια καλή ομάδα και έτσι όπως παρουσιάστηκε φάνηκε πολύ αλλαγμένη με την έλευση του Ανδρέα Σκέντζου. Άδικα βρίσκεται σε αυτή την θέση. Εμείς σήμερα δεν είχαμε τόσο το παιχνίδι μας, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε την μπάλα, προσπαθήσαμε σήμερα με δεύτερες μπάλες. Ήμασταν η ομάδα που πετύχαμε το γκολ, είχαμε τις φάσεις, ενώ δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο.

Από την πρώτη ημέρα έχουμε πει πως δεν κοιτάζουμε βαθμολογική θέση, κάθε μέρα κοιτάμε να είμαστε καλύτεροι. Αν την κρατήσουμε μέχρι τέλος αυτή την θέση μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο ξεκούρασης θα πάμε να κερδίσουμε για να δώσουμε και τον καλύτερο μας εαυτό”.