Άρης Σούδας-Αλμυρός: Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Γαζίου

Δύσκολη έξοδος για τον Αλμυρό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη Σούδας, για την 9η αγωνιστική του κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής, θέλοντας τη νίκη, προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.

Την περασμένη αγωνιστική, οι δύο ομάδες πήραν… ξεκούραστες νίκες, καθώς ο Αλμυρός αγωνιζόταν με τον Άρη Ρεθύμνου και ο Άρης Σούδας με την Παλαιόχωρα, τις δύο ομάδες οι οποίες έχουν αποχωρήσει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον Αλμυρό και τον Άρη Σούδας, να αντιμετωπίζουν πλέον ο ένας τον άλλο και τα δύο σωματεία να βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία.

Ο Αλμυρός μετέβη στα Χανιά «πάνοπλος» για το θετικό αποτέλεσμα, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Βολονάκη, να έχει στην αποστολή του τους Βλαχάκη, Χανιωτάκη, Αζίζι, Αγαπάκη, Κουγιουμουτζή, Γιαλούση, Μωραΐτη, Δαμιανάκη, Γενιτσαρίδη, Ξενοκτιστάκη, Κουράκη, Μίσκου, Πιερτζιάκομι, Τσαμάρες, Χριστοδούλου, Χρηστάκη, Απλαδά, Μέντες, Ζέλιο και Κέλι. Η ομάδα του Γαζίου βρίσκεται από χθες στα Χανιά, όπου διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο.

Ο Άρης Σούδας θα υποδεχτεί τον Αλμυρό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδική απουσία αυτή του Φέσγα, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Παράλληλα ο Βαρδάκης αντιμετωπίζει και αυτός ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή, Γιώργο Τζατζιμάκη.

Στη βαθμολογία οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά, καθώς ο Αλμυρός είναι στην 5η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Άρης Σούδας βρίσκεται ακριβώς από κάτω του με 14 βαθμούς!

Διαιτητής της αναμέτρηση θα είναι ο Δημήτριος Μόσχου, ενώ βοηθοί θα είναι οι Μιχαήλ Κοκοτάκης και Ζαχαρίας Θεοδοσάκης, όλοι από το Σύνδεσμο Λασιθίου.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P