Εντυπωσιακή η νέα υπερυψωμένη διάβαση πεζών

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η νέα υπερυψωμένη διάβαση πεζών, στην συμβολή των οδών Πατριάρχου Φωτίου και Φοίνικος στην περιοχή του Μασταμπά.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης, έκανε λόγο για περισσότερη οδική ασφάλεια γύρω από τους χώρους που στεγάζουν σχολεία ή εμφανίζουν επικινδυνότητα και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος ανέφερε: «Και η πρώτη παρέμβαση για την κατασκευή υπερυψωμένης διάβασης στη συμβολή Φοίνικος και Πατριάρχου Φωτίου ολοκληρώνεται με τον προβλεπόμενο χρωματισμό του οδοστρώματος.

ADVERTISING

Περισσότερη οδική ασφάλεια γύρω από χώρους που στεγάζουν σχολεία ή εμφανίζουν επικινδυνότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής. Ένα “ευχαριστώ” στους μελετητές και τους συνεργάτες που σχεδιάζουν και υλοποιούν αυτές τις παρεμβάσεις, ακολουθούν αρκετές σε πολλά σημεία της πόλης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content