Π. Παπαϊωάννου: «Ασφαλώς και θα παλέψουμε κόντρα στον ΟΦΗ»

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουριάς Παπαϊωάννου, μίλησε στο SoccerPlus και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει το παιχνίδι, ενώ ανέφερε ότι ο ΟΦΗ παίζει την ζωή του ενώ η Λαμία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ασφαλώς και θα το παλέψουμε. Βέβαια ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ μεθαύριο παίζει την ζωή του. Και αν θέλουμε να είμαστε τυπικοί στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Super League, να παίξουμε το παιχνίδι, όπως πρέπει να το παίξουμε. Αλλά δεν μπορούμε να μην ισχύει και η παράμετρος ότι η μια ομάδα μπαίνει μέσα για την ζωή της και η άλλη έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Βέβαια τα παιδιά θέλουνε να ανεβούνε ψηλά. Αυτό το ξέρω και το ακούω. Και πιστεύω να βγάλουμε μια δυναμική και να συνεχίσουμε το αήττητο αυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content